Rose Gold satovi

Rose gold donosi nešto novo u svijet satova. Satovi u zlatnoj i srebrnoj boji, u kombinacijama tih dviju boja, u kombinacijama s kožom, tkaninom i drugim materijalima već su nam dobro poznati i nekad nam se čini da je sve već viđeno. No, napokon imamo razloga biti uzbuđeni… Dame i gospodo – rose gold!

Rose gold je nježna nude nijansa roze boje, koja je pomalo neuobičajena, no baš zato plijeni pažnju i postala je jako moderna i na satovima i na nakitu. Mnogi poznati brendovi Furla, Guess, Rosefield, Just Cavalli, Beverly Hills Club, Jacques Lemans, Daniel Klein, Lee Cooper, Pierre Lannier i drugi u svojim kolekcijama imaju rose gold modele satova.

To je zapravo vrlo zahvalna boja jer pristaje uz svaki ten, lako ju je kombinirati s drugim bojama, pa tako i metalima, kao što su zlato i srebro. A opet s druge strane nije standardna, nudi nešto novo i drugačije, što je uvijek dobro došlo u svijetu mode.

Rose gold boju ili detalje te boje možete pronaći i na ženskim i na muškim modelima satova. Kod nekih modela su i kućište i narukvica u rose gold boji, dok su kod drugih modela u toj boji samo određeni detalji poput kazaljki, brojčanika ili dijela narukvice.

Odlično izgleda sama, no i u kombinaciji s drugim bojama, što ju čini odličnom za eksperimentiranje. Pristaje i uz kristale, kako bijele, tako i uz kristale u raznim bojama. Pristaje i na kožne, metalne ili silikonske narukvice za sat.

Rose gold satovi izgledaju lijepo i moderno, a na ruci će Vam dati dašak svježine, bilo da se radi o elegantnom, sportskom ili klasičnom modelu. Velika prednost je to što idu uz sve odjevne kombinacije zbog svoje neutralne nude nijanse. Možete ih kombinirati na svečanu odjeću, koju će podići na jednu višu razinu, a možete ih kombinirati i na ležernu odjeću za svaki dan, koju će učiniti modernom.

Mnogi poznati proizvođači satova već predstavili ili planiraju predstaviti svoje modele u rose gold boji, tako da možemo očekivati još veću ponudu i raznovrsnije rose gold modele na tržištu.